Τρόποι Αποστολής

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας (μέσω email από εμάς) θα ξεκινάει η διαδικασία εκτέλεσης και αποστολής. Οι παραλαβές των προϊόντων γίνονται εντός 2-4 ημερών από την στιγμή που θα ληφθεί η παραγγελία σας. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται από Δεύτερα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

Το κόστος αποστολής προσδιορίζετε από το ύψος της παραγγελίας σας. Έτσι για παραγγελίες μέχρι 49€ το κόστος αποστολής είναι 3€ με Φ.Π.Α. για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 49€ τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν.

Η spitizen.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή αλλού είδους απεργίες που επηρεάζουν την διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας στα στοιχειά που μας έχετε παραχωρήσει για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα εξής:

Γεωργαντά 7, Λιβαδειά 32100, 22611-02904

Διευκρινήσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.

Επιστροφές

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος:

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί.

Επιστροφή για αλλαγή νούμερου:

Σε περίπτωση που το νούμερο που παραγγείλατε δεν είναι το κατάλληλο, μπορείτε να το αλλάξετε, εφόσον έρθετε πρώτα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων για να βεβαιωθείτε για την διαθεσιμότητα. Η αλλαγή μπορεί να γίνει εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αγορά, μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις μεταφορικών.
Για να επιστρέψετε τα προϊόντα παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και αποστείλετε μας ένα mail στο info@spitizen.gr με θέμα “Αλλαγή νούμερου”, για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Όνομα:
Επώνυμο:
Τηλέφωνο:
Διεύθυνση:
Αιτιολογία:

Υπαναχώρηση – Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε άλλη δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Απαιτείται η γνωστοποίηση Τραπεζικού λογαριασμού για την επιστροφή των χρημάτων.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί.

Ακύρωση Παραγγελίας

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την ολοκλήρωσή της, στείλτε e-mail στο info@spitizen.gr αναφέροντας αν θέλετε και το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22611-02904.